

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не бързаме за никъде, до четвъртък ще продължаваме да обсъждаме, добави той по отношение охлабването на мерките
Утре ще се обсъждат правилата за отваряне на ресторантите
Почти всеки един заразен с Ковид-19, след лекарския кабинет, преминава през аптеката, където се среща очи в очи с тези специалисти, подчертава зам.-председателят на СЕК
Очакваме Министерството на здравеопазването да ни предостави информация какви са санитарните изисквания, заяви министърът
Вълков поясни, че условията за кандидатстване няма да бъдат оценявани, а ще се разглеждат по допустимост
Най-вероятно скоро ще работим само с храна за домовете, обяви Ричард Алибегов от Българската асоциация на заведенията
Строителите на ваканционни комплекси обявиха решителност да не допускат вече подобни международни скандали, като апелират държавата да изчисти правния хаос
Двете организации настояват за съгласуване на бъдещи противоепидемични мерки с всички представители на туристическия бранш
Slow Food е световно движение в подкрепа на хората, произвеждащи и предлагащи качествена храна, което подпомага съхраняването и популяризирането на кулинарните традиции и добрите практики
Целта е всички туристически места да въведат еднакви практики